accommodaties

Accommodaties

Casa Mario 2-6 personen

Op de hoek van het hoofdgebouw tref je het meest gewilde appartement aan. Dit alles vanwege de ligging van het geweldige terras met tuinmeubilair en BBQ en op ieder moment van de dag zowel een plekje met zon als met schaduw.

De accommodatie is ruim en heeft een zekere luxe met veel extra’s.
In de woonkamer vind je de eethoek en een volledig ingerichte keuken met grote koelkast, combimagnetron en Nespresso machine.
De palletkachel stookt de ruimte in het voor- en naseizoen heerlijk warm.
Er zijn 2 ruime slaapkamers. De ene beschikt over een groot 2-persoonsbed en de ander over 2 bedden met onderschuifbedden. Het appartement biedt hiermee ruimte aan maximaal 6 personen.

De lichte badkamer heeft een douche, wastafel, toilet en bidet.

Het appartement is geheel gelijkvloers en ademt een typisch Italiaanse sfeer door de authentieke marmertegelvloeren en de gewelfde plafonds.

Casa Rita 2-6 personen

Dit gezellige en zonnige appartement ligt op de eerste verdieping en is geheel gelijkvloers. Het gerieflijke terras biedt uitzicht over het terrein met zwembad en is uitgerust met tuinmeubilair en een BBQ.

Bij binnenkomst in de accommodatie sta je in de woonkeuken met eethoek en compleet uitgeruste keuken met koelkast, afwasmachine en Nespresso machine . Tevens staat hier een bankje.

Via een halletje kom je bij de slaapkamers en de badkamer. Dit bijzondere halletje herbergt de bijzonder uitziende kachel. Deze is authentiek en etaleert de originele manier van stoken in Piemonte.

Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met een 2-persoonsbed. De andere kamer heeft 2 vaste bedden met 2 onderschuifbedden en de woning biedt hiermee plaats aan maximaal 6 personen.

De badkamer is in 2016 geheel vernieuwd en straalt luxe en comfort uit. Er is een douche, wastafel en toilet.
Voor seizoen 2022 zullen ook de woonkamer en het halletje een metamorfose ondergaan alle foto’s zijn dus up to date. De indeling en voorzieningen zullen wel hetzelfde blijven.

Deze lichte woning biedt alles voor een fijne vakantie met veel ruimte en luxe sfeer.

Casa Ines 2-5 personen

In het midden van het hoofdgebouw, de traditionele cascina, ligt Casa Ines. Een typisch Piemontese woning met houten balken en marmertegelvloeren. De woning is ruim met 4 vertrekken en een privé terras met veel privacy.

Je betreedt de accommodatie via het ruime terras met tuinmeubilair en BBQ. Het terras wordt omgeven door een heg, deels laag en deels wat hoger, zodat je kunt kiezen voor een plekje met zicht op het terrein of een plekje met meer privacy.

Vervolgens kom je de woning binnen middels de originele Piemontese voordeur die we intact hebben gelaten. In de woonkeuken tref je een eethoek en compleet ingerichte keuken met koelkast. In deze accommodatie is geen afwasmachine! Hier staat ook de gerieflijke palletkachel die de woning heerlijk verwarmt in het voor- en naseizoen. Het volgende vertrek op de begane grond betreft een zitkamer met open haard. Van hieruit kun je met de trap naar de bovenverdieping.

Boven aan de trap kom je direct in de eerste slaapkamer met 2-persoonsbed. Via een halletje kom je bij de tweede slaapkamer met 2 1-persoonsbedden en een onderschuifbed. De badkamer heeft naast de gewone douche, wastafel en toilet nog een extra kinderdouche en een laag wasbakje. Daarmee is deze accommodatie ook geschikt voor gezinnen met kleine kinderen en biedt ruimte aan maximaal 5 personen.

Casa Giovanni 2-5 personen

Zo ziet authentiek Italiaans gecombineerd met comfort eruit! Casa Giovanni bevindt zich op de hoek van de cascina. De voormalige hooizolder is in 2012 volledig gerestaureerd en zo is deze knusse accommodatie ontstaan.

Het appartement bestaat uit 2 verdiepingen waarbij op de benedenverdieping de woonruimte, keuken en badkamer zijn. Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers. De ene slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en de andere kamer heeft 2 vaste bedden met 1 onderschuifbed. De accommodatie is daarmee geschikt voor maximaal 5 personen.

De keuken beneden is volledig ingericht met een koelkast, maar er is geen afwasmachine of oven. In de ruimte is tevens een eethoek en er is een zitgedeelte gecreëerd met een bankje.

De badkamer is licht en heeft een douche, wastafel, toilet en bidet.
Voor de woning ligt een privé terras met tuinmeubilair en een BBQ.

Een prettige woning voor een heerlijke vakantiebeleving.

Chalet Beppe 2-4 personen

Op een idyllisch plekje op het terrein, afgezonderd van het hoofdgebouw ligt een gezellig houten chalet. Ideaal voor vakantievierders die dicht bij de natuur willen blijven, luxe van moderne apparatuur niet nodig vinden, maar wel privacy en een geweldig uitzicht waarderen.

Via een klein paadje langs het zwembad kom je bij het chalet aan. Het eerste wat je hier ziet is het fijne terras met zonwering en tuinmeubilair en dan … het geweldige uitzicht over de vallei tot aan het torentje van Murazzano.

Binnen in het chalet kom je eerst in de woonruimte. Hier staan een bankje en er is een eethoek. Vervolgens kom je in de keuken terecht, compact maar compleet ingericht. Het chalet is redelijk basic, dus je vindt er wel een gasstel en koelkast, maar geen afwasmachine of oven.

Er zijn 2 slaapkamers. De ene heeft een stapelbed en een wastafel. De andere kamer beschikt over een 2-persoonsbed en eveneens een wastafel.

De badkamer biedt een douche en toilet.

Op de dag kan het warm worden in het chalet. Echter door de hoogte van de ligging van ‘I Muri’ koelt het ’s avonds behoorlijk af. Slapen is daardoor prima te doen. Voor gezinnen met kleine kindjes is het chalet minder geschikt, wanneer de kleintjes nog een dutje doen op de dag.

Wil je genieten van natuur, uitzicht en La Dolce Vita en is luxe van ondergeschikt belang? Dan is het chalet een geweldige keuze, voor maximaal 4 personen.

La Casetta   2-4 personen

Aan de rand van het park ligt sinds vorig jaar La Casetta, een luxe sta-caravan.
Geschikt voor iedereen die kamperen wil combineren met een beetje luxe op een kleinschalig park.

De ruimte in La Casetta is uiteraard beperkter dan in de accommodaties, maar meer dan voldoende voor een gezin met één of twee (kleine) kinderen.
Er zijn twee slaapkamers waarvan een met een tweepersoons bed en de ander met twee éénpersoons bedden.
In het leefgedeelte bevindt zich de keuken en de eet/zithoek. In de badkamer tref je een douche, toilet en wastafel aan.

Voor de deur van La Casetta is een fijn terras gecreëerd om de zonnige dagen op door te brengen. In tegenstelling zoals op de foto’s nog te zien is, is het terras van tegels voorzien.

vimeo-video-thumbnail

Video buitenkant