faciliteiten

Faciliteiten

faciliteiten gezellig drinkenI Muri leent zich uitstekend voor verblijven van zowel gezinnen als stellen, maar ook grotere groepen. Door de unieke ligging en opzet van het park, is het eenvoudig om voldoende privacy te garanderen per accommodatie.
Voor groepen is het park exclusief af te huren, waardoor je als gezelschap absolute privacy hebt.

In de schoolvakantie periodes (juli en augustus) zijn er voornamelijk gezinnen op het terrein te vinden die afzonderlijk van elkaar - of eventueel met 2 gezinnen - geboekt hebben. In het voor- en najaar (mei, juni, september en oktober) verhuren we aan rustzoekende stellen en groepen en is het zelfs mogelijk I Muri als retreat locatie af te huren met een all inclusive programma. Ideaal voor coaches, trainers, mentors, inspirators en bedrijven.

Het terrein van Vecchia Borgata I Muri herbergt een 5-tal accommodaties en de eigenaarswoning. Alle woningen hebben voldoende ruimte en privacy en kijken uit over het dal tot aan Murazzano.
In 2016 heeft het charme park een nieuw zwembad van 12x5 m gekregen welke een prominente plek heeft in de tuin die veel ruimte biedt.

De volgende voorzieningen zijn te vinden op het terrein:

Receptie

In de receptie tref je een scala aan folders met informatie over leuke uitjes, steden en musea en we informeren je graag over goede (eventueel kindvriendelijke) restaurants en bijzondere uitstapjes. Extra informatiemappen met details over massage-mogelijkheden en adventure sports zijn te leen als aanvulling op de zeer complete informatie die je van ons krijgt in de vorm van een e-book bij boeking van een accommodatie.

Zwembad

Het zwembad is geopend van mei t/m september, maar houd er rekening mee, dat het water vroeg in het seizoen nog fris kan zijn. Diepte van het zwembad is 1,40 m. In de Meivakantie en in het hoogseizoen hebben we ook plastic opblaasbadjes te leen die je op je eigen terras kunt zetten voor de kleinste gasten. Bij het zwembad staan doeltjes voor de nodige waterpolo wedstrijdjes.

zwembad

WiFi

Op het hele terrein heb je internetbereik middels de WiFi, the Italian way!
Deze service bieden we onze gasten gratis aan.

Wasruimte

In de ‘lavanderia’ kun je voor € 4,- een wasje draaien. Een wastablet krijg je er gratis bij en kun je verkrijgen in de receptie tijdens de openingsuren. indien nodig mag je van de strijkplank/-bout zo gebruik maken.

Fietsen

Voor wie de omgeving per fiets wil ontdekken, zijn er in de omgeving racefietsen of e-bikes te huur. We bemiddelen hierbij graag. Mocht je zelf de racefiets bij je hebben, dan zijn er bijzondere routes in de omgeving die je zelf of eventueel onder begeleiding kunt fietsen. Om de sfeer te proeven kun je vast een kijkje nemen op: FietsenInPiemonte

BBQ

Er staan verschillende BBQ’s op het terrein die je kunt gebruiken. Je mag de BBQ op je eigen terras zetten tijdens gebruik, maar daarna wel graag weer even schoon terugzetten. Beneden op het terras bij de bar is een vaste stenen BBQ. Je bent ook van harte welkom om hier gebruik van te maken. BBQ with a view!

Onderstaande voorzieningen zijn alleen aanwezig in het hoogseizoen:

Bar

Naast het zwembad ligt de zogenaamde ‘honesty’ Bar Luca. Je kunt hier zelf een drankje pakken. Je treft wijn, bier en frisdrank aan en een aantal ijsjes in het vriesvak van de koelkast. Noteer even wat je gebruikt hebt en aan het einde van je verblijf rekenen we af. Er hangt hier een televisie met Nederlandse kanalen. Zo kun je de sportieve zomeredities volgens zoals EK, WK, Tour de France, Olympische Spelen etc. Ook bijzondere uitzendingen en het journaal kun je hier bekijken of een programma op verzoek.

Wijn

In de receptie hebben we een prachtige wijnkast. We informeren je hier graag over de regionale wijnen en de 5 lokale wijnhuizen waar we mee samenwerken. We hebben een mooie selectie gemaakt van wijnen die we van harte aanbevelen en deze zijn te koop.

Pizza Piazza

In het hoogseizoen is dinsdagavond ... Pizza-avond! Bij voldoende animo verzorgen we tegen een kleine vergoeding voorafgaand aan het pizzabakken een wijnproeverij, verzorgd door een lokale wijnboer. Terwijl de kinderen zich nog even vermaken keur je de meegebrachte wijnen van Piemontese bodem. Daarna mogen eerst de kleine gasten en vervolgens de grote gasten aanschuiven voor een heerlijke pizza uit eigen houtoven. Daarbij hanteren we een echt Italiaanse gewoonte: gira pizza. Een soort proeverij van allerlei verschillende pizza’s.

Speciale voorzieningen voor kinderen in de vakantieperiodes

In het voor- en naseizoen staan al onze gasten in het middelpunt en is rust het woord dat je vindt binnen de muren van ‘I Muri’, maar in de Mei- en zomervakantie halen we alles uit de kast om onze jonge gasten een onvergetelijke vakantie te laten beleven ... en daarmee natuurlijk ook de ouders!

Spelen

In de grote, geheel omheinde tuin is er een leuk spelaanbod:

  • een grote ingegraven trampoline
  • glijbanen
  • duikelrekken
  • ping-pong tafel en airhockey tafel
  • klein speelgoed zoals ballen en een tennisspel
  • dartspel
  • en voldoende ruimte om te voetballen of andere spellen te spelen

Babypakket

Op verzoek kun je gratis gebruik maken van een babybedje, kinderstoel, opblaasbadje.