faciliteiten

Faciliteiten

faciliteiten gezellig drinkenI Muri leent zich uitstekend voor verblijven van zowel gezinnen als stellen, maar ook grotere groepen. Door de unieke ligging en opzet van het park, is het eenvoudig om voldoende privacy te garanderen per accommodatie.
Voor groepen is het park exclusief af te huren, waardoor je als gezelschap absolute privacy hebt.

In de schoolvakantie periodes (juli en augustus) zijn er dan ook voornamelijk gezinnen op het terrein te vinden die afzonderlijk van elkaar - of eventueel met 2 gezinnen - geboekt hebben. In het voor- en najaar (mei, juni, september en oktober) verhuren we vooral aan rustzoekende stellen en groepen en is het zelfs mogelijk I Muri als retreat locatie af te huren met een all inclusive programma. Ideaal voor coaches, trainers, mentors, inspirators en bedrijven.

Het terrein van Vecchia Borgata I Muri herbergt een 5-tal accommodaties en de eigenaarswoning. Alle woningen hebben voldoende ruimte en privacy en kijken uit over het dal tot aan Murazzano.
In 2016 heeft het charme park een nieuw zwembad van 12x5 m gekregen welke een prominente plek heeft in de tuin die veel ruimte biedt.

De volgende voorzieningen zijn te vinden op het terrein:

Receptie

In de receptie tref je een scala aan folders met informatie over leuke uitjes, steden en musea en we informeren je graag over goede (eventueel kindvriendelijke) restaurants en bijzondere uitstapjes. Extra informatiemappen met details over massagemogelijkheden, adventure sports en wijn zijn te leen als aanvulling op de zeer complete informatie die je van ons krijgt in de vorm van een e-book bij boeking van een accommodatie.

Zwembad

Het zwembad is geopend van Mei t/m September, maar houd er rekening mee, dat het water vroeg in het seizoen nog fris kan zijn. Diepte van het zwembad is 1,40 m. In de Meivakantie en in het hoogseizoen hebben we ook plastic opblaasbadjes te leen die je op je eigen terras kunt zetten voor de kleinste gasten.

zwembad

WiFi

Op het hele terrein heb je internetbereik middels de WiFi, the Italian way!
Deze service bieden we onze gasten gratis aan.

Wasruimte

In de ‘lavanderia’ kun je voor € 4,- een wasje draaien. Een wastablet krijg je er gratis bij en kun je verkrijgen in de receptie tijdens de openingsuren. indien nodig mag je van de strijkplank/-bout zo gebruik maken.

Fietsen

Voor wie de omgeving per fiets wil ontdekken, zijn er in de omgeving racefietsen of e-bikes te huur. We bemiddelen hierbij graag. Mocht je zelf de racefiets bij je hebben, dan zijn er bijzondere routes in de omgeving die je zelf of eventueel onder begeleiding kunt fietsen. Om de sfeer te proeven kun je vast een kijkje nemen op: FietsenInPiemonte

BBQ

Alle gasten hebben de beschikking over een BBQ op het eigen terras.

Onderstaande voorzieningen zijn alleen aanwezig in het hoogseizoen:

Broodjesservice

In de Meivakantie en gedurende het hoogseizoen hebben we een broodjesservice. Je kunt broodjes en croissants bij ons bestellen die we elke ochtend rond 08.00 uur vers bij je accommodatie afleveren.

Bar

Naast het zwembad ligt de kleine en gezellige ‘Bar Luca’. Je kunt hier tijdens happy cappuccino hour in de ochtend heerlijke koffie bestellen en gedurende de dag kun je zelf een drankje uit de bar halen en even noteren. Afrekenen mag bij vertrek.

Wijn

In de receptie hebben we een prachtige wijnkast. We informeren je hier graag over de regionale wijnen en de 5 lokale wijnhuizen waar we mee samenwerken. We hebben een mooie selectie gemaakt van wijnen die we van harte aanbevelen en deze zijn te koop.

Pizza Piazza

In het hoogseizoen is dinsdagavond ... Pizza-avond! Voor de grote gasten beginnen we met een wijnproeverij verzorgd door een lokale wijnboer. Terwijl de kinderen zich nog even vermaken keur je de meegebrachte wijnen van Piemontese bodem. Daarna mogen eerst de kleine gasten en vervolgens de papa’s en mama’s aanschuiven voor een heerlijke pizza uit eigen houtoven. Daarbij hanteren we een echt Italiaanse gewoonte: gira pizza. Een soort proeverij van allerlei verschillende pizza’s.

Speciale voorzieningen voor kinderen in de vakantieperiodes

In het voor- en naseizoen staan al onze gasten in het middelpunt en is rust het woord dat je vindt binnen de muren van ‘I Muri’, maar in de Mei- en zomervakantie halen we alles uit de kast om onze jonge gasten een onvergetelijke vakantie te laten beleven ... en daarmee natuurlijk ook de ouders!

Spelen

In de grote, geheel omheinde tuin is er een leuk spelaanbod:

  • een grote ingegraven trampoline
  • speelhuisje ‘Villa Kakelbont’
  • schommel en glijbanen
  • duikelrekken
  • ping-pong tafel en airhockey
  • klein speelgoed zoals ballen, tennisspel en waterpistolen
  • wekelijkse waterglijbaan
  • dartspel

Babypakket

Op verzoek kun je gratis gebruik maken van een babybedje, kinderstoel, opblaasbadje.