tieners-tienerweken

Tienerweken

Te groot voor de schommel, maar te jong voor Chersonissos!

Kampvuur, hiken, waterpolo, voetbal, airhockeytafel, levend stratego, disco poolparty, ‘De Kluis’ (bekend van Stuk TV) en nog veel meer voor kids die te groot zijn voor de schommel, maar te jong voor Chersonissos.

Voor het vijfde jaar op rij organiseren we bij I Muri ook in 2022 de zeer succesvolle tienerweken.  Speciaal bedoeld voor die gezinnen waar de kids te groot worden voor kleinschalige accommodaties met weinig aanbod voor de jeugd, maar waar de ouders niet blij worden van een megacamping met veel animatie. Wij bieden een prachtige combinatie. Onder leiding van ‘oudere’ jeugd gaan de kids zelf op pad, worden betrokken bij verschillende spelvormen en zitten zo niet de hele dag wezenloos op hun scherm te staren. De ervaring leert, dat het geweldige weken zijn voor zowel de jeugd als de ouders. Hoe tof is het, dat jullie samen uit lunchen kunnen gaan, omdat de kids bij de pannenkoekenmiddag zitten of op hike zijn naar Murazzano om daar zelf iets te eten!

Lijk dat je wel wat?

In 2022 bieden we in de week van 23-30 juli, van 30 juli–6 augustus en van 6-13 augustus weer 3 tienerweken aan. Informeer snel of er nog plaats is, want deze weken lopen snel vol. Let op…voor gezinnen met kids vanaf 12 jaar, middelbare school!

volgeboekt-bord

jammer, zorg dat je er volgend jaar op tijd bij bent.

tienerweken