tienerweken I Muri

Tienerweken

Te groot voor de schommel, maar te jong voor Chersonissos!

VOL geboekt voor 2024
We houden jullie op de hoogte wanneer boeken voor 2025 mogelijk is

Kampvuur, hiken, waterpolo, voetbal, airhockeytafel, levend Kolonisten van Catan, disco poolparty, potje poker in de bar, dropping en nog veel meer voor kids die te groot zijn voor de schommel, maar te jong voor Chersonissos.

Vanwege het enorme succes, organiseren in 2024 zes tienerweken! Het is al weer het zevende jaar op rij en de ongekend populaire formule is geliefd bij zowel de jeugd als hun ouders. Speciaal bedoeld voor die gezinnen waar de kids te groot worden voor kleinschalige accommodaties met weinig aanbod voor de jeugd, maar waarvan de ouders niet blij worden van een megacamping met veel animatie. Wij bieden een prachtige combinatie. Onder leiding van ‘oudere’ jeugd gaan de kids zelf op pad, worden betrokken bij verschillende spelvormen en zitten zo niet de hele dag wezenloos op hun scherm te staren. De ervaring leert, dat het geweldige weken zijn voor zowel de jeugd als de ouders. Hoe tof is het, dat jullie samen uit lunchen kunnen gaan, omdat de kids bij de pannenkoekenmiddag zitten of op hike zijn naar Murazzano om daar zelf iets te eten!

Lijk dat je wel wat?

In 2024 bieden we in de periode van 13 juli tot 24 augustus zes tienerweken aan. Informeer snel of er nog plaats is, want deze weken lopen snel vol.
Let op…voor gezinnen met kids vanaf 12 jaar.

Play Video

VOL geboekt voor 2024
We houden jullie op de hoogte wanneer boeken voor 2025 mogelijk is